フランス風
フランス風の料理を作るのですか?と時々聞かれるのでメモ。
手軽にフランス風家庭料理を作るには、ドライハーブを使うのがオススメです。
特に、サラダのドレッシングには、、
・塩
・レモンなど柑橘類の果汁または酢
・オイル 適量に、
バジルやオレガノなどのドライハーブを入れると香りが良くなります。
ハチミツまたはジャムや、マスタードを加えても美味しいです。
フランスの料理はとにかく香りを大切にしスパイスやハーブをよく使い、そして塩分は控えめという特徴がある気がします。
To taste some casual French cooking at home,
we can easily get it by using dried herbs for ex.for salads dressing.
I have an impression that French people are sensitive to saltiness and flavor ,therefore they use many kind of dried herbs and spices.
I'm getting hungry...
手軽にフランス風家庭料理を作るには、ドライハーブを使うのがオススメです。
特に、サラダのドレッシングには、、
・塩
・レモンなど柑橘類の果汁または酢
・オイル 適量に、
バジルやオレガノなどのドライハーブを入れると香りが良くなります。
ハチミツまたはジャムや、マスタードを加えても美味しいです。
フランスの料理はとにかく香りを大切にしスパイスやハーブをよく使い、そして塩分は控えめという特徴がある気がします。
To taste some casual French cooking at home,
we can easily get it by using dried herbs for ex.for salads dressing.
I have an impression that French people are sensitive to saltiness and flavor ,therefore they use many kind of dried herbs and spices.
I'm getting hungry...
コメント
コメントを投稿